Onlangs is Capital Mills van start gegaan. Dit nieuwe investeringsconcept koppelt de kennis van betrokken investeerders aan de kracht van een investeringsfonds.

De kern van de organisatie wordt gevormd door een groep ervaren investeerders met een ondernemersachtergrond die samen met het management het investeringsbeleid vaststellen. Het Shared Value concept wordt in elke investering centraal gesteld als basis voor het realiseren van goede financiële prestaties die samengaan met goede sociale prestaties.

Gijs den Hartog, partner van Capital Mills geeft aan “Bewezen is dat de beste ondernemingen beide vaardigheden bezitten: goed zijn voor maatschappij en natuur en superieure financiële resultaten halen. Een ambitie die wij ook met de Capital Mills portfolio voor ogen hebben”.

Om in aanmerking te komen voor een investering van Capital Mills dient een bedrijf een overtuigend plan te overleggen, te beschikken over een sterk team en in staat te zijn om het shared value concept in de organisatie toe te passen.

Erwin van der Veen, ook partner bij Capital Mills: “Wij zijn een klein maar professioneel team dat daardoor samen met onze investeerders kleinere investeringen kan doen dan veel private equityhuizen. Onze typische investering bedraagt tussen € 0,5 – 5 miljoen. Hierbij streven we naar een substantieel belang zodat we liefst samen met het management daadwerkelijk vorm kunnen geven aan de toekomst van de portfolio onderneming”.

Bezoekadres:

Haarstraat 25
4201 JA GORINCHEM

Relevante pagina’s