Wil je als investeerder 
aansluiten 
bij Capital Mills?

Geen fonds maar deal-by-deal

Capital Mills is geen investeringsfonds zoals de andere fondsen in Nederland. De Capital Mills investeerders hebben de mogelijkheid om deal-by-deal te besluiten of en voor welk bedrag hij of zij in een onderneming wil investeren. Investeerders ontvangen een uitgebreide analyse per investeringsmogelijkheid.

Periodiek komen de investeerders bij elkaar om de onderhanden dealflow en de lopende investeringen te bespreken. Daarbij wordt de kracht van het netwerk ingezet om de kennis en ervaring van alle investeerders te benutten.

Per investering wordt een consortium opgericht dat gezamenlijk de investering in een onderneming doet.

Het investeringsteam verzorgt het investeringsmanagement waarvoor de investeerder alleen over het geïnvesteerde bedrag een fee betaalt. Capital Mills investeert per onderneming bedragen van € 200K tot € 3M tot aan de exit.

Waarom is aansluiting bij Capital Mills een goede keuze:

  • Gedegen proactieve selectie van ondernemingen
  • Ervaren investeringsteam
  • Intensieve due diligence
  • Onze kennis van Saas en Internet
  • De kennis van onze groep Investeerders
  • Goede spreiding van de portfolio

Aanmelding

Deelname aan het netwerk is alleen mogelijk voor serieuze investeerders en bestaat uit twee stappen. De eerste stap bestaat uit het ondertekenen van een NDA en een korte overeenkomst zonder verplichting tot investeren. Daarmee krijg je toegang tot de dealflow van Capital Mills, ontvang je de nieuwsbrief en kun je de periodieke investeringsmeetings bijwonen. Als je vervolgens besluit om daadwerkelijk mee te investeren, dan meld je je aan door middel van een tweede overeenkomst. Dan hebben we wettelijk ook meer gegevens van je nodig (UBO etc.)  Door deze gewijzigde procedure kun je kosteloos deelnemen aan ons netwerk en kun je per deal besluiten of het een interessante investering voor je is.

Ik heb interesse om mij aan te melden als investeerder:

4 + 0 = ?

Haarstraat 25
4201 JA GORINCHEM