Vacature Office manager / management assistent

Augustus 2016

Wij zoeken versterking voor ons investeringsteam met een office manager / management assistent. Op dit moment bestaat ons team uit twee investeringsmanagers/partners en een investeringsanalist. Daarnaast zijn 15 investeerders aangesloten bij Capital Mills.

Capital Mills is sinds medio 2015 actief als investeringsmaatschappij en inmiddels hebben we 5 investeringen in innovatieve, groeiende bedrijven kunnen doen. Om de groeiende bedrijfsdrukte op ons kantoor in de binnenstad van Gorinchem in goede banen te leiden, willen we nu het team uitbreiden met een enthousiaste en flexibele professional.

De werkzaamheden betreffen in grote lijnen:

  • office management en algemeen secretariaat
  • beheren van vennootschapsdossiers
  • ondersteunen bij voorbereiding financiële rapportages
  • mede – onderhouden van contacten met onze investeerders en het organiseren van evenementenWij verwachten dat deze functie vooralsnog in 16 – 20 uur per week kan worden uitgevoerd. Enige flexibiliteit voor wat betreft werktijden en dagen is belangrijk.Voor deze functie zoeken wij een professional met minimaal vijf jaar werkervaringen een relevante (financieel – economische) opleiding op minimaal HBO-niveau. Arbeidsvoorwaarden in overleg.Voor vragen en sollicitatie kun je je voor 7 september 2016 richten tot:

    Capital Mills Invest B.V. Gijs den Hartog Haarstraat 25
    4201 JA Gorinchem

    gijs@capitalmills.nl +31 653 955630