Met trots presenteren wij onze portfolio ondernemingen:

De afgelopen jaren hebben we samen met deze geweldige ondernemers mogen werken aan de realisatie van hun groei ambities en dat doen we nog steeds met heel veel plezier.

Wij zijn een early stage investeerder met een focus op de eerste groeifase van innovatieve ondernemingen

Als de technologie goed in elkaar zit en er commercieel een goede basis is neergezet, dan helpen we ondernemers graag met kapitaal en stellen het netwerk en de kennis van onze investeerders beschikbaar. De ondernemer en zijn onderneming vormen uiteraard de basis van het succes. Daarnaast is echter wel van belang dat de match met de investeerders en het investeringsteam klopt. We zien dit dan ook als de drie pijlers voor de samenwerking.

Innovatieve SAAS en internet- ondernemingen die kapitaal nodig hebben voor groeiversnelling, professionalisering en/of internationalisering.
Voldoet jouw onderneming aan deze kenmerken dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

Wij zijn hands-on maar lopen niet in de weg; we hebben vooral veel kennis en ervaring in huis met betrekking tot software-ontwikkeling en de specifieke uitdaging van ondernemingsgroei.
Van begin tot exit staan wij klaar om te helpen!

Lees meer

Onze groep investeerders is behoorlijk divers van samenstelling en daardoor zijn we van alle markten thuis. Door de kennis en ervaring van de investeerders te bundelen zijn we in staat een ondernemer ook daadwerkelijk te helpen bij het realiseren van ambitieuze groeiplannen.
Zou je het leuk vinden om als investeerder toe te treden tot Capital Mills dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

Investeringsfocus

Capital Mills investeert met name in ondernemingen uit de Benelux. Wij kunnen voorzien in early stage, ontwikkelings- en groeikapitaal. Wij zoeken naar ondernemingen waarin we de onderstaande criteria herkennen:

Meaning and Money

De beste ondernemingen zijn financieel succesvol en maatschappelijk relevant. Of dat nu is doordat je concreet met je product bijdraagt aan een beter milieu, heel goed zorgt voor je medewerkers en je omgeving, of allebei of nog veel meer. Als je missie is meaning & money te combineren, dan sluit dat goed aan bij onze ambitie om in een fase waarin je van overleven naar groei gaat ook het fundament te leggen voor lange termijn succes.

Uit onze academische en praktijkervaring hebben we een gereedschapskist met vele tientallen concrete stappen samengesteld, die je kunt zetten op weg naar meaning & money.

Markt en sector focus

Onze expertise ligt met name op het vlak van IT en internet. Door te investeren in ondernemingen die op deze markten actief zijn, kunnen we maximaal gebruik maken van de kennis en ervaring van onze investeerders. Wij geloven sterk in het Saas – model, cloud-based services om in b-to-b of b-to-c een onderscheid te kunnen maken ten opzichte van bestaande marktpartijen.

Onderneming

Wij investeren en helpen de ondernemer. We nemen de leiding niet over. De ondernemer en zijn of haar team zijn bepalend voor een succesvolle strategie. Vertrouwen in het team is dan ook een belangrijke voorwaarde. Daarnaast vinden wij het van belang dat wij zelf wat toe te voegen hebben zodat we samen kunnen werken om de plannen te realiseren.

Van belang is dat we het volgende herkennen: kwaliteiten om de onderneming te managen en te laten groeien. Inzet en enthousiasme. Juiste timing in een markt die aantoonbare behoefte heeft aan het product of dienst.

Getallen

Wij streven naar investeringen tussen € 500.000 en € 1.500.000 in ondernemingen waar we een substantieel minderheidsbelang in kunnen verwerven:

  • Bij voorkeur Nederlandse ondernemingen;
  • Omzet minimaal € 500.000 of vergelijkbare aantoonbare tractie;
  • Sterk management team met een trackrecord om resultaten te leveren;
  • Cash positief of een aantoonbaar plan om cash positief te worden;
  • Duidelijk en haalbaar plan om te groeien door technologische innovatie.

Wij investeren niet in:

  • Productiebedrijven die fysieke producten in grote hoeveelheden afzetten;
  • Ondernemingen zonder verdienmodel;
  • Ondernemingen zonder schaalbaar product of dienst;
  • Consultancy ondernemingen.

Wij zijn Capital Mills

We hebben een full-time investment team en een groep gemotiveerde investeerders met een sterke ondernemersachtergrond, klaar om te helpen!

Barry de Kock

Investment Manager

Read More

Rene Delsing

Investment Analyst

Read More

Anneke van der Meer

Business Controller

Read More

Het laatste nieuws

Amsterdam, March 5, 2019 - 24sessions, the leading Dutch-based software provider of video calling technology

Read more

Tiqets haalt $23 mln op om wereldwijde groei te versnellen AMSTERDAM  - Tiqets heeft een

Read more

Convious raised €3.6 million funding As per the latest press release, the company has also raised

Read more

Capital Mills heeft een belang genomen in Convious. Convious optimaliseert met behulp van Artificial Intelligence

Read more

Amsterdam-based ticketing platform Tiqets has picked up $17 million in funding and will use the

Read more

On April 17, 2017 Oracle announced that it has signed a definitive agreement to acquire

Read more

Contact informatie

Capital Mills is gevestigd in het historische pand “De Pastorie” aan de Haarstraat 25, 4201 JA te Gorinchem.
U kunt uw auto op 200 meter afstand van ons kantoor parkeren in de parkeergarage Kweeklust.

Wij gaan graag in gesprek met investeerders die meer willen weten over Capital Mills en met ondernemers op zoek naar kapitaal indien de financieringsvraag past binnen onze investeringsfocus. U kunt hiertoe onderstaand formulier invullen of een mail sturen naar info@capitalmills.nl.

captcha